Täältä voit lukea kuulumisia kennelin arjesta, pentujen kasvusta sekä tulevaisuuden suunnitelmista.

28.11.2021

Ässien ensimmäiset kaksi viikkoa

 Ensimmäisen viikon kuulumiset jäi kokonaan kirjoittamatta kun allekirjoittaneet harteilla oli jalostuspäivien järjestäminen Taipalsaarella. Varsin mukavat koko viikonlopun kestäneet jalostuspäivät saatiinkiin pidettyä islanninkoirat ry:n jäsenille ja harrastajia oli kivasti paikalla. Toki hieman harmillisesti, jalostustoimikunnan ulkopuolisia kasvattajia ei viikonloppuna nähty.

Pentujen ensimmäiset kaksi viikkoa on sujunut oikein mallikkaasti. Pientä huolta ja murhetta aiheutti se, kun taloutemme aikuisilla koirilla iski sopivasti kennelyskä. Pennut tuntuivat tältä säästyneen, jokainen on nostanut painoaan mallikkaasti ja ovat oikein terhakoita islanninlammaskoiran alkuja. Ääni sen jo noilla paljastaa.

♂ 1
♂ 2
♂ 3
♀ 1
♂ 4
♀ 2
♀ 3

Ebba on ollut hieno äitikoira. Alkuun nuo pennut hieman aiheutti kummastusta ja pentulaatikossa oltiin vain sen verran, mitä oli pakko. Nyt alkanut jo paremmin viihtymään pentulan puolella. Mitään moittimista ei Eban käytöksessä kyllä ole. Kivasti on asettunut meidän laumaa ja jokunen Ebbaa vanhempi narttu on saanut pentuja käydä jo vähän kurkistelemassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti