Täältä voit lukea kuulumisia kennelin arjesta, pentujen kasvusta sekä tulevaisuuden suunnitelmista.

12.12.2021

Vipinää ja vilskettä

Nyt ihan allekirjoittanutta nolottaa, kuinka laiskasti on tullut päivitettyä pennuista mitään mihinkään. Facebookin puolella on silloin tällöin sentään livelähetystä pystynyt seuraamaan ja onneksi nämä videot ovat jälkikäteenkin nähtävillä ja katsottavissa.

Pennut ovat kasvaneet mallikkaasti ja koko koirajengi voi oikein hyvin. Pennut ovat päivät tuvassa koirien ja kissojen seassa ja ovat päässeet hyvin sosiaalistumaan. Ensimmäiset automatkat on myös ajeltu kun pennut ovat saaneet olla jokusia vuorokausia viettämässä aikaa Miian luona Lemillä. Oli Ebba kyllä erittäin onnellinen, kun viiden viikon meillä olon jälkeen pääsi ensimmäistä kertaa käymään omassa kodissaan.


Tietty mikä jännittävintä, nimipohdinnat on miltei varmat:

Rosiri's Sókrates Gneistisson

Rosiri's Strákur Gneistisson

Rosiri's Stormur Gneistisson

Rosiri's Síríus Jökludóttir

Rosiri's Surtur Gneistisson

Rosiri's Steinrós Jökludóttir

Rosiri's Superstjarna Jökludóttir

Pennut ovat jo reilun viikon syöneet kiinteää ruokaa hyvällä ruokahalulla ja toinen madotus on par'aikaan meneillään. Tänään oli myös jännittävä päivä, kun päästiin ottamaan ensituntumaa lumeen ja ulkoiluun.


Tulevia pentujen omistajia on käynyt pentuja tapaamassa ja paljon ovat pennut yleensäkkin saaneet ihmisiin jo tutustua. Ja kasvattajan etuoikeutena, nämäkin pennut lellitään piloille ennen uusiin koteihin muuttamista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti