Täältä voit lukea kuulumisia kennelin arjesta, pentujen kasvusta sekä tulevaisuuden suunnitelmista.

10.6.2020

Kahden viikon kuulumiset

Niin sitä jäi edelliseltä viikolta viikkokuulumiset kokonaan kirjoittamatta. Pentujen kanssa arki on kuitenkin sujunut hyvin. Vauhtia riittää pentujen melskatessa ja koko alakerran ovat saaneet tehokkaasti valloitettua.

Pennut viettävät tällä hetkellä aikaa muun lauman joukossa. Yön viettävät aidatulla alueella sekä ne hetket kun allekirjoittaneella on töitä. Myös vieraita koiria ovat päässeet tapaamaan, muun muassa pentujen isä Kreba kävi lapsukaisensa tervehtimässä. Paljon on mys ihmisiä käynyt pentuja tapaamassa ja kaikki pennut ovat tavanneet tulevat kotinsa.

Kiinteää ruokaa syödään neljästi päivässä ja hyvin on maistunut. Painokäyrät olleet hyvin nousussa jokaisella. Ulkoiltu on myös jonkin verran, pyritty vähintään kerran päivässä pihalla käymään pidempi hetki kerrallaan.


Kuvia pennuista on enemmän nähtävillä kennelin Facebook-sivulla ja viikkovideot lataan YouTubeen. Kannattaa seurata molempia kanavia, saan ehkä niitä päivitettyä ahkerammin kuin tätä blogia. Tietty sopivasti uudempi järjestelmäkamera hajosi ja kuvausintoa hieman latisti, mutta onneksi on vanha runko tallessa niin saadaan jotain ikuistettua!

Hannibal
Hrímfaxi
Heida
Hrímnir
Hreimur
Herja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti