Täältä voit lukea kuulumisia kennelin arjesta, pentujen kasvusta sekä tulevaisuuden suunnitelmista.

20.6.2020

Viimeisiä päiviä viedään

Mennyt viikko oli työntäyteinen niin omista töitä kuin pentujenkin hoitamisesta. Pennut saivat menneen viikon aikana toiset madotukset sekä tapasivat eläinlääkärin sirutusten ja terveystarkastusten merkeissä. Kaikki pennut ovat kliinisesti terveitä ja pojillakin on pallit siellä missä kuuluukin. Pennut löytyvät myös jo Kennelliiton rekisteristä ja rekisteritodistukset saapuivat yllättävän nopeasti.

Autossa matkustamista on opeteltu niin pieniä matkoja kuin pidempiäkin matkoja. Lyhyimmät matkat ovat 10 min suuntaansa ja pisin matka tehtiin eilen Kerimäelle 2 tuntia suuntaansa. Matkustaminen sujuu varsin mukavasti, vaikka hetkittäin melkoisen äänekkäästi.

Pyörähdettiin eilen Kerimäellä, jossa Riitta (Tunturiketun kennel) teki pennuille pentutestit. Hyvin samoilla ajatuksilla olen ollut pennuista, vaikkakaan pennut eivät ihan sitä olleet Riitalla mitä kotona. Olivat myös testatessa melko uneliaita, joten se varmasti vaikutti asiaan.

Hannibal 2, 2, 4, 5, 2, 3, 3, 3, 2
Hrímfaxi 2, 2, 2, 1, 3, 1, 3, 4, 3
Hrímnir 5, 5, 6, 3, 3, 6, 4, 6, 1
Hreimur 3, 3, 3, 6, 3, 1, 2, 4, 1
Heida 2, 2, 3, 3, 3, 1, 3, 4, 1
Herja 4, 5, 2, 3, 2, 3, 2, 4, 2
Tietenkin pennut pääsivät myös tapaamaan lampaita ja sekös oli mielenkiintoista! Kuvaa ja videota tästä on myöhemmin luvassa.

Seuraavalla viikolla pakataan pentujen reput ja sittenhän tämä kuusikko on valmis muuttamaan omiin koteihinsa. Kodit pennuilla löytyvät Turusta, Harjavallasta, Kouvolasta, Savitaipaleelta, Lemiltä ja Lappeenrannasta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti