Täältä voit lukea kuulumisia kennelin arjesta, pentujen kasvusta sekä tulevaisuuden suunnitelmista.

27.6.2020

Tyhjentynyt koti

Mennyt viikko oli varsinaista hulinaa kun itse olin eläinklinikalla hoitajan töitä tekemässä ja iltaisin oli pentujen luovutuksia. Nyt on kuitenkin pennut muuttaneet uusiin koteihinsa ja koti tuntuu suorastaa tyhjältä.Ensimmäisenä pennuista uuteen kotiin muutti Heida. Heida jäi asumaan Lappeenrantaan ja rotuseuraa on tiedossa islanninlammaskoira Rimistä (Vongoivan Imir).


Torstaina uuteen kotiin suuntasi ensin Hrímnir, kutsumanimeltään Fredriksson, tuttujen kesken Fredi. Fredi muutti Kouvolaan ainoaksi koiraksi, mahdollisesti harrastuskoiraksi. Tärkeä harrastus tulee ainakin olemaan omistajan kanssa päivänokosten ottaminen.


Illasta uuteen kotiin suuntasi Hreimur 'Aiko'. Aiko mutti työkaverini luokse Lemille ja jäi sijoitukseen. Aikolla on koiraseurana kotona perhoskoira Hermu, joka pitää varmasti islanninpojan kovassa kurissa ja nuhteessa.


Perjantaina uuteen kotiin muutti Herja. Herjan asuinpaikkakuntana on Savitaipale ja tämä neiti on sijoitukseni. Herjalla on kotona vastassa Retku -kissa.


Tänään aamulla matkan kohti Harjavaltaa aloitti Hrímfaxi 'Maxi'. Maxi muuttaa ainoaksi koiraksi ja tulee varmasti tarjoamaan haastetta arjessa. Uskon kuitenkin, että Maxi on hyvissä ja osaavissa käsissä josta kasvaa kunnon koirakansalainen.Iltapäivästä Hannibal 'Huli' aloitti matkan Turkuun. Huli elää ainoana koirana ja tuleekin olemaan varmasti koko perheen lellikki.


H-pentuset on saateltu matkaamaan uusiin koteihinsa. Nyt hetken hengähdystauko pennuista, ennen seuraavia suunnitelmia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti