Täältä voit lukea kuulumisia kennelin arjesta, pentujen kasvusta sekä tulevaisuuden suunnitelmista.

30.5.2020

Uusien makujen äärellä

Niin taas mennä hujahti viikko lisää ikää pennuille ja allekirjoittanut ehtii jälleen päiviä myöhässä päivittämään kuulumiset blogin puolelle. Mutta parempi näin myöhään kun jättää päivittämättä kokonaan!

Edellisen viikon ripulointi saatiin selätettyä koko laumalta ja lakanapyykkikin onnistuttiin selättämään. Uskallettiin siis maanantaina aloittaa ensimmäinen loishäätö Flubenolia maistellen. Eipä se kovin herkkua tainnut pennuille olla, mutta nämä on näitä elämän pakollisia pahoja makuja.


Keskiviikkona maisteltiin myös ensimmäistä kertaa kiinteää ruokaa ja hyvin maistui! Ja sotkua saatiin jälleen aikaiseksi, kun pitihän sitä ruokaa olla kupissa asti syömässä.

Pennut ovat päässeet tapaamaan myös jo jonkin verran vieraita ihmisiä sekä tietysti muu laumani on saanut pennut tavata naperoiden ruokaillessa iltaisin keittiössä.

Pennut ovat myös saaneet nimensä. Pennut nimettiin H-kijraimella alkaviksi vallitsevasta pandemiasta (heimsfaraldur) johtuen, mutta nimet eivät suinkaan itse pandemiaan liity.

Rosiri's Hannibal Ernirsson
Rosiri's Hrímfaxi Ernirsson
Rosiri's Heida Freydisardóttir
Rosiri's Hrímnir Ernirsson
Rosiri's Hreimur Ernirsson
Rosiri's Herja Freydisardóttir

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti