Täältä voit lukea kuulumisia kennelin arjesta, pentujen kasvusta sekä tulevaisuuden suunnitelmista.

1.3.2023

Rajoitettua arkea

Tänään on ollut varmasti pentujen tähänastisin hirvein päivä, kun heille puettiin pannat. Ei vaineskaan, pannat hetken tuntuivat aiheuttavan pientä rapsuttelua ja siinäpä oli heidän reagoinnit pentupantoihin. Pannat kaulassa on pystynyt toimimaan täysin normaalisti, mitä nyt sisarusta saa helpommin retuutettua pannasta.


Pennuille on ruoka maistunut hyvin ja uusia makuja on yhä testailtu, muun muassa kotiruokia. Ulkona käydään usean kertaan päivässä ja erityisesti silloin kun meno meinaa olla liian villiä niin joutuu ulos hepuloimaan ylimääräisiä energioita vähemmälle. Ulos myös osataan jo pyytää oikein mallikkaasti. Uusia ihmisiä nelikko on tavannut jo melkoisesti sekä "vieraita koiria", pennut viettävät päivät muun lauman seassa joten koirakielien puhuminen sujuu vallan mukavasti.


Loppuviikosta saapuu eläinlääkäri tekemään pennuille pentutarkastukset sekä sirutukset niin saadaan naperot rekisteröityä ennen maailman valloituksia. Vielä on tarkoitus päästä vähän autoilemaan, kyläilemään ja pentutestitkin tullaan tekemään. Paljon on siis vielä suunnitteilla pentujen päänmenoksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti