Täältä voit lukea kuulumisia kennelin arjesta, pentujen kasvusta sekä tulevaisuuden suunnitelmista.

22.2.2023

Kahden kilon Eet, melkein

 Viikko on vierähtänyt mallikkaasti ja kaikki pennut ovat ylittäneet painoissaan 2 kg rajan! Kiinteä ruokaa maistuu hyvin ja erilaisia makuja on maisteltu myös jo rutkasti. Työni puolesta asiakkaat ovat päässet pentuja palluttelemaan ja pennut saavat jo elää pitkin poikin huushollia. Ja ovat saaneet osallistua jo toki hierontojen tekemisiin tarjoamalla pennuille lajityypillistä sormiakupunktiota.


Perheet Suomesta ovat jo tulevat koiransa tavanneet menneenä viikonloppuna ja tyytyväinen olen kotivalintoihin tällä hetkellä. Pennuillehan ottajia oli enemmän kuin pentuja syntyi, joten ikäväkseni jouduin myös kertoa osalle, että pentua ei tällä kertaa heille ole odotettavissa. Mutta hyväähän kannattaa odottaa joskus jopa useampi vuosi.

Tänään pennut pääsivät kokemaan jotain uutta ja maailmaa mullistavaa; ulkoilmaa! Alkujaan ajattelin, että en pentuja ulos päästä kun pakkasta oli enempi ja lämpöisempää keliä on luvassa loppuviikolle. Ulkoilu järjestettiin vain avaamalla ulko-ovi ja saivat omaan tahtiin järkyttyä avautuvasta maailmasta. Reippaita olivat lopulta kaikki, toki siskolikka taitaa vahvasti ymmärtää luksuksen päälle ja hänen ulkoilunsa oli hyvin pikainen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti