Täältä voit lukea kuulumisia kennelin arjesta, pentujen kasvusta sekä tulevaisuuden suunnitelmista.

8.11.2016

Iris neljä vuotta ja lapset viisi viikkoa

Pennut ovat kasvaneet kohisten ja kiinteää ruokaa syödään maidon lisäksi. Pihallakin käydään useamman kerran päivässä ihmettelemässä raitista ulkoilmaa.
Odotetuin asia viikon aikana oli käynti Kerimäellä Riitan luona, jossa pennuille tehtiin pentutestit. Omat ajatukseni pennuista saivat vahvistusta. Varsinaisia yllätyksiä ei tullut.


Rosiri's Fyrsta Irisardóttir 2, 2, 2, 3, 3, 5, 2, 4, 1
Rosiri's Freydís Irisardóttir 3, 3, 3, 4, 4, 6, 3, 4, 1
Rosiri's Fastastjarni Drengursson 2, 2, 2, 3, 3, 4, 3, 4, 1
Rosiri's Flottur Drengursson 2, 2, 4, 3, 3, 4, 3, 4, 1
Rosiri's Fálki Drengursson 2, 3, 4, 3, 4, 4, 3, 4, 1

Pentujen testaamisen jälkeen pääsivät Iris ja Rose paimentamaan lampaita. Iristä kiinnosti vain kakka ja kaikki olisi pitänyt saada syötyä! Onneksi toisella kierroksella saatiin jo enempi aikaan jotain paimennuksen näköistä. Rosellakin meni ensimmäinen kierros vähän niin ja näin, mutta toisella kierroksella saatiin oikein kivasti tehtyä ja haastettua ohjaajaa antamaan vähemmän ohjeita koiralle.

Myös pennut pääsivät ihmettelemän lampaita, ihanan reippaasti pienet olivat lampaiden seassa. Saattoi jokunen lapsukaisista huomata, että lampaat liikkuu kun mennään niitä kohti.


Pennut ovat saaneet siis kokea ensimmäiset automatkansa, kovin hiljaista oli matkat Kerimäelle ja kotiin. Sunnuntaina ajeltiin lisää, kun käytiin äitini luona maalla kauhistuttamassa Mikkeä ja Jossua. Hetken lämmittelyjen jälkeen intoutui Jossu oikein kivasti leikittämään pentuja. Mikestäkin ne saattoi jo olla ihan siedettäviä.

Iris juhlii tänään 4-vuotissynttäreitään lapsostensa kanssa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti