Täältä voit lukea kuulumisia kennelin arjesta, pentujen kasvusta sekä tulevaisuuden suunnitelmista.

27.11.2016

Ensimmäiset jo maailmalla

Ensimmäinen Äffä, Fastastjarni aka Karu, lähti Lappeenrannasta torstaina Espooseen. Matka oli mennyt hyvin, pääosin nukkuessa. Uudessa kodissa on ollut ihmeteltävää uusissa ihmisissä ja ympäristössä, mutta hyvin on poika sopeutunut uuteen kotiin nauttien täydestä huomiosta. Tihutöitä on jo kovasti harjoitellut ja naapureiden sydäminä murskannut.


Perjantaina matkaan lähti iltapäivällä Fyrsta aka Puusti. Puusti muutti Harjavaltaan, jossa sillä on paimennettavana australianpaimenkoira Kami. Matka oli sujunut osittain meluisasti, mutta oli neiti osannut rauhoittuakin matkalla. Uudessa kodissa on nurkat tutkittu tutuiksi ja omiksi, eikä koti-ikävästä ole tietoakaan. Itku on kova kun yksin hylätään ja ei voi Kami ymmärtää niin kovaäänistä koiraa sisätiloissa. Ulkona Puusti on ihan kiva kaveri Kamin mielestä.


Perjantai-illasta matkaan lähti myös Fálki aka Falco. Falcon määränpää on Vantaalla, jossa miehen alku takuulla hurmaa kaikki vastaantulijat uusien omistajiensa lisäksi. Matka uuteen kotiin sujui hyvin, samalla tavalla huuteli 5-10 lähdön jälkeen ja sen jälkeen uni maittoi koko matkan uuteen kotiin. Falcollakin on menny hyvin uudessa kodissa. Mikään pehmeä peti ei pojalle kelpaa, pahvilaatikko parin lakanan kanssa on parempi vaihtoehto.


Omat fiilikset ovat kyllä hieman haikeat kun pennut ovat lähteneet uusiin koteihin, mutta päällimmäiset fiilikset ovat enemmän positiiviset. Olen saanut tavata kasvattien omistajat parikin kertaa ennen luovutusta ja on ollut ilo tavata nämä uudet ja ihanat ihmiset!

Flottur aka Kapu majailee vielä meillä kolmisen viikkoa jos kaikki menee ajatellusti. Kapun käytän vielä eläinlääkärissä jossa tsekataan silmän kehityshäiriötä tarkemmin ennen luovutusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti