Täältä voit lukea kuulumisia kennelin arjesta, pentujen kasvusta sekä tulevaisuuden suunnitelmista.

20.5.2023

Ennustuksien toteen käyminen

Mikäs olisi sen parempi päivä synnyttää kuin päivä, jolloin tekemistä olisi paljon ja joku toinen tulevista päivistä olisi synnyttämiselle paljon parempi? Ei mikään, koska ainahan on kiva laittaa suunnitelmat aivan uusiksi.

Eikon lämmönlasku saatiin kiinni eilen ja synnytystä pystyin siis odottamaan tälle päivämäärälle. Aamulle oli sovittuna töitä, mutta onneksi niiden siirto onnistui myöhäisemmälle ajankohdalle. Toinen ja isohko jännittävä asia oli iltapäivän luonnetesti.

Tänään meillä siis syntyi ensimmäinen Rosiri's -kainkoirapentue. Synnytys sujui hyvin ja Eiko ei välittänyt ihmisten avusta tai sen koommin seurasta. Eiko ei juuri antanut mitään sen konkreettisempaa merkkiä tulevasta synnytyksestä, aamulla herätti ääntelyllään, ponnisti ja ensimmäinen pentu oli maailmassa. Synnytys oli hidastempoisempi mitä olen aikaisemmin tottunut, ensimmäinen pentu syntyi n. klo 6:30 ja viimeisin klo 14:00. Ensimmäisenä syntynyt uros on huomattavan paljon pienempi muihin nähden, joten sen kasvua ja kehitystä joudutaan seuraamaan nyt tarkemmin. Sukupuolijakaumana narttu ja neljä urosta joista jokunen raitaprinssi on vielä omaa kotia vailla.♂ 1

♀ 1

♂ 2

♂ 3

♂ 4

Ja sitten se iltapäivän jännittävin asia; Herjan luonnetesti!


Herja tuli meille hoitoon torstaina, koska tottahan toki kasvattaja tarjoaa kasvateilleen ne oudoimmat kokemukset. En osannut odottaa Herjan testistä mitään kovin kummoista, tiesin kyllä että sillä on pääkoppa kunnossa, mutta että noin kunnossa miten testi meni! Herja selätti testin kevyesti eikä kuormittunut mitään tästä hullutuksesta. Pisteitä kertyi huimat +221 ollen laukausvarma.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti