Täältä voit lukea kuulumisia kennelin arjesta, pentujen kasvusta sekä tulevaisuuden suunnitelmista.

18.11.2017

Pennut maailmaa valloittamassa

Niin kiirettä on pitänyt tällä viikolla, etten ole ehtinyt edes blogia kirjoittaa. Facebookin puolelle olen sentään ennättänyt käydä kuvat muokkaamassa, mutta sitten onkin jo pitänyt rientää seuraavien touhujen pariin.


Viimeinen puolitoista viikkoa meni siis vauhdikkaasti. Lauantaina käytiin Riitan luona, jossa Riitta teki pennuille pentutestit. Hyvin samoilla linjoilla olin itsekin luonteiden suhteen ollut, mutta oli mukava saada myös kokeneemman kasvattajan mielipide pennuista.


Vidar 1, 1, 3, 1, 3, 3, 4, 3, 2
Vár 2, 2, 2, 2, 3, 3, 3, 3, 2
Váli 2, 3, 4, 4, 3, 1, 2, 4, 3


Samalla reissulla myös paimensin Rosen ja Tryggvin kanssa ja tietty pennut pääsivät myös lampaita tapaamaan. Reippaita lapsukaisia ovat, erityisesti Taavi. Pimeys kyllä yllätti, joten kuvia ei tältä kohtaamiselta saatu.

Tällä viikolla on käynyt paljon vieraita vielä pentuja tapaamassa ja palluttelemassa. Tiistaina tavattiin uudelleen lampaita ja tältä reissulta saatiin kuvia.


Keskiviikkona käytiin Kivijärven äärellä ihmettelemässä ja samalla otettiin kuvia kun saatiin mukavat lumet maahan. Samoisella reissulla pyörähdettiin myös parissa toimistossa häiriköimässä ihmisten työpäiviä.


Torstaina Vár aka Vaur lähti uuteen kotiin Mäntsälään. Vaur pääsee asumaan isänsä Sudrin kanssa ja Vaur on myös sijoitusnarttuni. Tomeraa typykkää tulen siis jatkossakin tapaamaan aina mahdollisuuksien mukaan ja seruaavat treffit ovatkin jo joulukuussa. Aika näyttää, mitä tytöstä kasvaa ja pääseekö tämä neiti jatkamaan sukua.


Perjantaina saapui illemmasta Vidarin aka Viirun uudet omistajat Oulusta. He majoittuivat luonani ja saivat tutustua vielä paremmin koiriini sekä kahteen veljekseen, jotka osasivat laittaa kiitettävästi ralliksi isojen säestyksellä. Tänään aamusta pakkasi Vidar kimpsut ja kampsut ja suuntasi uusien omistajien kanssa kohti Oulua.


Tänään myös Váli aka Taavi lähti kohti uusia seikkailuja. Uudet seikkailut tullaan kokemaan Tampereella ja Taavi pääseekin toisinaan toimistolle mukaan suorittamaan toimistokoiran virkaa.


Kyllä kasvattajan tekee vain suunnattoman onnelliseksi nähdä pennut uusien omistajien kanssa, jotka ovat tätä perheenjäsentä odottaneet jo kauan. Se ilo ja onnellisuus joka ihmisen valtaa kun tapaa tulevan koiran. Tietty se pieni haikeus on näistä luopuessa, mutta suurin tunne itsellä on onnellisuus.


Rosiri's Vár Rosardóttir "Vaur"
Rosiri's Vidar Sudrisson "Viiru"
Rosiri's Váli Sudrisson "Taavi"
♥ ♥ 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti