Täältä voit lukea kuulumisia kennelin arjesta, pentujen kasvusta sekä tulevaisuuden suunnitelmista.

25.10.2017

Nimiäiset

Kuukaudessa ovat pennut kasvaneet huimasti ja painokäyrät tuntuu nousevn jokaisella kiihtyvää tahtia. Yhdessä viikossakin on tapahtunut paljon, kun pennut ovat saaneet tavata vieraita koiria. Yksi vierailijoista oli pentujen isä Sudri, jonka mielestä pennut olivat melko jännittäviä, mutta enimmäkseen ällöjä. Talouden aikuiset nartut olivat paljon mielenkiintoisempia.


Kiinteää ruokaa on aloitettu tarjoilemaan lapsukaisille useamman kerran päivässä ja hyvin maistuu turvotetut ja muussatut nappulat. Vähitellen on myös saatu maistella muun muuassa leikkeleitä, kanaa ja raejuustoa.


Ensimmäinen autokyyti koettiin maanantaina kun ajeltiin maalle. Matka sujui hyvin, pennut nukkuivat oikein tyytyväisinä kuljetusboksissa. Perillä sitten olikin menoa ja meininkiä Miken ja Jossun kauhuksi. Hyvin sopeutuivat pennut aikuisten koirien menoon ja osaavat aikuisetkin olla nätisti pentujen seassa. Maalla on joutunut myös ulkoilemaan ja opettelemaan tarpeiden tekoa paperille.Pentujen nimiä on pohdittu paljon ja kiitos nuorimmaisen veljeni, häneltä sain hyvät nimet pennuille. Lueskeltiin Skandinaavisesta mytologiasta ja sieltä käytiin bongailemaan V-alkuisia nimiä.

Rosiri's Vidar Sudrisson
Vidar on hiljaisuuden ja koston jumala.
Rosiri's Vár Rosardóttir
Vár on lupausten ja sopimusten jumalatar.
Rosiri's Váli Sudrisson
Váli on Odinin poika.
Vár, Vidar ja Váli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti